Om Elsewhere

Elsewhere startade år 1999 och har idag en stor kundbas, över 300 kunder, inom webbproduktion, datorservice och hosting.

 

Elsewhere organisation

 

Vi har sedan starten utvecklat en rad egna produkter, den senaste och största bland dessa är Din Kurs. Din Kurs är ett webbaserat administrationsverktyg för att hantera anmälningar. Din kurs har alla de funktioner du kan behöva för din administration av såväl små event vid enstaka tillfällen till stora återkommande happenings med 1000 -tals deltagare. Anmälningar och betalningar brukar ta mycket tid och energi i anspråk. Och tänk bara på alla fakturor, diplom, deltagarlistor osv. som skall ordnas. Det är här Din Kurs kommer in i bilden. Din Kurs är ett komplett on-line system för kursadministration.

 


Läs mer om dinkurs.se.

Affärsidé

Elsewheres grundläggande affärsidé är: Vi skall erbjuda ett komplett utbud av tjänster och produkter för våra kunder och därigenom verka som en totalleverantör av IT-lösningar. Våra kunder kan därigenom alltid känna sig trygga när de väljer oss som leverantör.

Fokus

Vi fokuserar oss idag på följande fem arbetsområden webbdesign, IT-Service, cloud computing, webbhotell och eventhantering

Svar via e-post

Svar på frågor via webbformuläret besvaras alltid inom tolv timmar, såvida förfrågan kommer från en fungerande e-postadress. I regel besvaras all e-post inom några timmar under kontorstid.

Frågor och funderingar

Vill du kontakta oss, via e-post eller på något annat sätt, finner du alla uppgifter du behöver under Kontakta oss.